Evenemang Stockholm – Underhållning i Stockholm på Hamburger Börs

LABERO - GOLDFINGERS

VIKTIG INFORMATION
Ända sedan söndagen den 29 mars så gäller att allmänna tillställningar i Sverige får ha max 50 deltagare på grund av Coronavirusets (Covid-19) framfart. Som vi alla vet så råder det fortfarande en stor osäkerhet kring när restriktionerna hävs och när vi får möjlighet att samlas i stora sociala sammankomster igen. Vi tar självklart situationen på största allvar och kommer anpassa oss till de restriktioner Folkhälsomyndigheten rekommenderar. För er som har köpt/bokat biljetter till Hamburger Börs återkommer vi under v. 32 med besked om när vår arena får möjlighet att öppna och hur detta påverkar dina biljetter.

Uppdaterat 29 juni kl. 10. 57


DET HÄR ÄR HAMBURGER BÖRS
Anrika Hamburger Börs är ett kulturarv med en fantastisk historia på över 200 år. Många stora namn inom underhållningsbranschen både internationellt och i Sverige har någon gång stått på denna scen. Med allt från Måndagsbörsen med sin mångfald av världsstjärnor till ”The Ultimate Event” med Frank Sinatra, Liza Minelli och Sammy Davis Jr.

Ta en titt. Välkommen in.

Vill du ha hjälp med att ordna en lyckad dag eller kväll med eller utan fest? Tillsammans med dig skräddarsyr vi en fantastisk upplevelse efter era behov. Vi kan ta emot konferenser för upp till 650 personer och sittande middag för upp till 700 personer. Vi kan erbjuda specialarrangemang, event och självklart även helabonneringar för större sällskap. Vi har genom åren hanterat allt från pressvisningar till galamiddagar så välkommen med din förfrågan.

Företag & Grupper

Exklusiva Showpaket

Event & Konferens

Skapa ditt event