Björn Skifs intar Hamburger Börs med nyskapad scenshow!

19 jan – 13 maj

Björn Skifs – En värld av Skifs

Björn Skifs hyllade show har spelat för fulla hus i två säsonger på Hamburger Börs i Stockholm. Mottagandet har varit överväldigande. Nu flyttas succéshowen till Malmö hösten 2023 och fortsätter till Göteborg våren 2024.

Han har stått på scen i över 60 år och är en av Sveriges mest folkkära artister. I höst kommer Skifs tillsammans med sitt tiomannaband till Amiralen i Malmö och den 5 oktober har han premiär i Malmö med showen En Värld av Skifs. I februari 2024 fortsätter segertåget till Rondo, Göteborg. Showen är en musikalisk kavalkad fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär. 

Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.

”Jag är så otroligt tacksam och glad över att intresset för min show varit så stort att vi nu kan ta den vidare till både Malmö och Göteborg. Både jag och bandet ser fram emot att få spela på dessa anrika showscener och framför allt att möta publiken där!”

Björn Skifs, Artist

”Björn Skifs är ett unikum både som artist och som fenomen i den svenska underhållningsbranschen. Att nu för första gången – hur otroligt det än låter - presentera en show med Björn på AMIRALEN i Malmö och likaledes för första gången någonsin på RONDO i Göteborg är något som jag är oerhört stolt över. Grattis Malmö och Grattis Göteborg till ’En värld av Skifs’”.

Mikael Gordon-Solfors, Exekutiv Producent

Showen spelas 5 oktober – 25 november på Amiralen i Malmö samt 1 februari – 30 mars 2024 på Rondo i Göteborg.

Showen produceras av 2Entertain.

Produktion
Artist: Björn Skifs
Regi/Koreografi: Pernilla Skifs
Kapellmästare/Arrangör: Hans Gardemar
Producent: Mikael Gordon-Solfors
Produktionsbolag: 2Entertain

”IMPONERANDE SHOW”

– Aftonbladet

”SJUNGER BRALLORNA AV DE FLESTA!”

– DN

”FULL BLAST. FANTASTIC SHOW. GENUINE JOY. COMPLETELY SOLD OUT”

– Broadwayworld.com

”LÄCKERT, MAFFIGT OCH MUSIKALISKT FULLÄNDAT.”

– Konsertmusikal.com

”BJÖRN SKIFS ÄR EN LYSANDE STJÄRNA. ”

– Du i fokus

”STÅENDE OVATIONER. SUCCÉN ÄR SOLKLAR! DET HÄR ÄR MAGI!”

– På Scen

Vill du få en försmak av ”En Värld av Skifs” – kolla in trailern med klipp från showen!

Här kan du se bilder från showen.