Tryggt Besök

ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR DITT SHOWBESÖK MED ANLEDNING AV COVID-19

UPPDATERAT 3 AUGUSTI 2021

För oss på Hamburger Börs är det enormt viktigt att du som gäst känner dig säker och trygg när du besöker någon av våra shower eller föreställningar. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar hela tiden vår verksamhet efter rådande riktlinjer. Vi följer också händelseutvecklingen noga och arbetar ständigt med åtgärder för gästernas och personalens trygghet och säkerhet.

Från den 15 juli 2021 gäller följande förutsättningar: Max antal personer med en angiven sittplats på en inomhusarena är 300 personer. Restriktionerna kring maxantal i ett sällskap har utökats till åtta personer där varje sällskap ska kunna hålla avstånd om minst 1 meter i sidled samt framåt och bakåt från andra sällskap.

Regeringen och Folkhälsomyndighetens plan är att ytterligare lyfta restriktionerna, så snart smittspridningen är på en tillräckligt låg nivå. Vi på Hamburger Börs håller oss uppdaterade och förbereder en smittsäker öppning enligt de restriktioner som råder.
Läs mer om de planerade öppningsstegen här >>

Vem kontaktar jag om jag har frågor inför mitt besök?

Du kan alltid kontakta Showtic Gästservice om du har några frågor. Du når dem på info@showtic.se eller via telefon på 0771-13 43 00 måndag-fredag mellan kl 09.00 – 15.00.

HAR DU YTTERLIGARE FUNDERINGAR KRING CORONAVIRUSET?

För fler frågor och svar om till exempel symptom på smitta och hur viruset smittar, hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens hemsida:
Frågor och svar om coronaviruset från Folkhälsomyndigheten

För ytterligare information om Coronaviruset, så hänvisar vi till krisinformation.se, där ansvariga myndigheternas information om coronaviruset presenteras:
Information om coronaviruset på krisinformation.se