Tryggt Besök

NU BLIR DET ÄNNU SÄKRARE ATT BESÖKA VÅRA ARENOR

Uppdaterat 17 november 2021

Med anledning av FHM:s rekommendationer att införa vaccinationsbevis vid offentliga sammankomster över 100 deltagare from 1/12 så vill vi tydliggöra att dessa kommer följas för att garantera våra gäster ett tryggt besök på våra arenor. 

Så snart vi har all information klar för oss kommer samtliga gäster informeras hur de berörs i samband med ett besök eller köp. Det är viktigt att du som gäst ska känna dig trygg hos oss.

För dig som är vuxen och kan vaccinera dig, men ännu inte gjort det, gäller rekommendationen att hålla avstånd till andra. Undvik särskilt nära kontakt med personer i riskgrupp eller personer som är 70 år och äldre.

Läs mer här hos Folkhälsomyndigheten >>

VAD GÄLLER FÖR MIG SOM GÄST?

Vi uppmanar alla som planerar att delta i våra evenemang att följa aktuella Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning.

VAD GÄLLER FÖR ARENORNAS PERSONAL?

För personalen gäller naturligtvis att man vid minsta sjukdomssymptom stannar hemma. De uppmanar alla som jobbar med våra evenemang att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning.

Vem kontaktar jag om jag har frågor inför mitt besök?

Du kan alltid kontakta Showtic Gästservice om du har några frågor. Du når dem på info@showtic.se eller via telefon på 0771-13 43 00 måndag-fredag mellan kl 09.00 – 15.00.

HAR DU YTTERLIGARE FUNDERINGAR KRING CORONAVIRUSET?

För fler frågor och svar om till exempel restriktioner, symptom på smitta och hur viruset smittar, hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens hemsida:
Frågor och svar om coronaviruset från Folkhälsomyndigheten

För ytterligare information om Coronaviruset, så hänvisar vi till krisinformation.se, där ansvariga myndigheternas information om coronaviruset presenteras:
Information om coronaviruset på krisinformation.se