Julfest på Hamburger Börs med Ola Salo

Fira jul med Ola Salo på Hamburger Börs! Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. Den hyllade showen som fått press- och publik att fullkomligt jubla ikapp flyttar nu in på anrika Hamburger Börs.

  • Pris Från 995 kr
Boka!

Ni bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark – En rockshow extravaganza med extra allt. Storslaget, bombastiskt och spektakulärt är bara förnamnet. Julen på Hamburger Börs blir i år något utöver det vanliga. Så skruva upp förväntningarna på max och räkna med ett stycke rockpoesi av finaste sort. Men framförallt, ställ in dig på en extravagant helkväll med landets kanske mest karismatiska liveartist! Detta är något ni inte vill missa!

Regi: Edward af Sillén. Manus: Henrik Schyffert & Ola Salo Julen på Hamburger Börs serveras mellan den 28 november och 21 december.

Priser från 995 kr.

Är ni ett större sällskap eller företag.

Fyll i vårt kontaktformulär

Meny & Dryck julen 2019

läs mer


Julspecial på Hamburgerbörs

Stefan Odelberg är tillbaka på Hamburger Börs med ännu en upplaga av hans omtyckta EN TALK TALK SHOW. Nu med julig touch på den unika stämning denna show gång på gång lyckas förmedla. Hamburger Börs öppnar dörrarna för talkshowen som har så mycket innehåll i varje show att man blev tvungen att dubblera självaste namnet.

Varmt välkomna till den 6:e säsongen av En Talk Talk Show – Showen där varken gäster eller publik sitter säkert.
Läs mer om showen

Boka biljetter till En talk talk showTill Ola Salo på Hamburger Börs har vi nu släppt upp fler ståplatser på torsdagar!