20 aug - 11 sep

Joe Labero

LABERO – GOLDFINGERS

Förvänta dig det gåtfulla och helt oförklarliga i en intim och exklusiv show. Augusti – september 2021.

LABERO – GOLDFINGERS

Publicerat 5 november 2020

Kära gäst,

Till dig som har köpt eller bokat biljetter till ”Labero-Goldfingers” på Hamburger Börs.

Den 8 oktober beslutade regeringen att göra ett undantag från begränsningen om 50 deltagare vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som hålls på serveringsställen. Detta undantag omfattar Hamburger Börs som arena, men trots att arenan nu har tillåtelse att öppna upp, så kan vi i dagsläget inte genomföra Labero-Goldfingers enligt ursprungligt upplägg på ett Coronasäkert sätt.

Säkerheten och tryggheten hamnar alltid i främsta rummet och för oss är det oerhört viktigt att ni, våra kära gäster kan känna er trygga när ni vistas på Hamburger Börs.
Vi har därför tagit beslut om att flytta fram LABERO – GOLDFINGERS till perioden 20 augusti – 11 september 2021. Alla gäster som har biljetter har kontaktats via mail till den mailadress som angavs vid bokning.

Vi ser nu fram emot att kunna erbjuda er en positiv, avslappnad och magisk showupplevelse hösten 2021 istället. Här nedanför ser du ditt ersättningsdatum och hur du går tillväga om du vill omboka till en annan dag eller tid.

Ett stort och varmt tack för förståelse, vi ser fram emot att få bjuda er på en magisk show hösten 2021!

Var rädda om Er!

Har du frågor till oss skickar du dem till labero@hamburgerbors.semen vi vill förvarna om att det just nu tyvärr kan dröja innan du får svar på mailen. Vi hoppas istället att vi lyckats få med svaren på de flesta frågor som dyker upp på vår ”Frågor och Svar”-del längre ner. Missa inte att läsa där innan du kontaktar oss eftersom svaret på din fråga kan finnas där!

Till sist vill vi verkligen tacka er kunder för er förståelse och tålamod i dessa konstiga, oförutsägbara tider. Tyvärr har vi ingen möjlighet att återbetala några biljetter utan vi ser fram emot att istället välkomna er för att njuta av den fina föreställningen till hösten. Ni skall veta att allt det stöd ni ger oss under den här tiden får oss att kämpa vidare och vi längtar efter att få bjuda er på riktigt fina föreställningar snart igen!

Här är ditt ersättningsdatum

Labero – Goldfingers kommer att spelas enligt nedan spelschema. Här kan du se ditt ursprungliga datum och vilket nytt datum dina biljetter är giltiga till. Samma tid och platser i salongen gäller. Din biljett gäller på det nya datumet, och du behöver inte göra något.

OM du inte kan gå det angivna datumet så fyll i formuläret, som du fått till din mail som uppgavs vid bokningen, för att önska byte till en annan dag i mån av plats. Vi ber dig ange önskat ersättningsdatum senast den 30 november 2020 så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose ditt önskemål. Observera att hanteringen kommer att ta lite tid.

Fredag 8 januari kl 20.30 ersätts med Fredag 20 augusti kl 20.30
Lördag 9 januari kl 14 ersätts med Lördag 21 augusti kl 14
Lördag 9 januari kl 20.30 ersätts med Lördag 21 augusti kl 20.30
Söndag 10 januari kl 14 ersätts med Söndag 22 augusti kl 14

Fredag 15 januari kl 20.30 ersätts med Fredag 27 augusti kl 20.30
Lördag 16 januari kl 14 ersätts med Lördag 28 augusti kl 14
Lördag 16 januari kl 20.30 ersätts med Lördag 28 augusti kl 20.30
Söndag 17 januari kl 14 ersätts med Söndag 29 augusti kl 14

Lördag 23 januari kl 14 ersätts med Lördag 4 september kl 14
Lördag 23 januari kl 20.30 ersätts med Lördag 4 september kl 20.30
Söndag 24 januari kl 14 ersätts med Söndag 5 september kl 14

Fredag 29 januari kl 20.30 ersätts med Fredag 10 september kl 20.30
Lördag 30 januari kl 14 ersätts med Lördag 11 september kl 14
Lördag 30 januari kl 20.30 ersätts med Lördag 11 september kl 20.30


Om showen

Det är nu 30 år sedan Joe Labero slog igenom över en natt på Berns Salonger i Stockholm. En illusionist, med gyllene fingrar, som tog med sig ett helt nytt scenuttryck, briljans, rock´n roll och en fascinerande scenestetik, en upplevelse och värld som Sverige aldrig tidigare skådat. 30 år senare är Master Joe Labero ett av världens mest aktade namn i magins storslagna värld. Nyss hemkommen från ett succéår i Las Vegas med showen INFERNO.

Därför är det en stor ära att åter hälsa Labero välkommen till anrika Hamburger Börs, med showen GOLDFINGERS. Förvänta dig det gåtfulla och helt oförklarliga i en intim och exklusiv show där magins mästare närmar sig mystiken och som garanterat får dig och ditt sällskap att häpna. Kom bara ihåg att aldrig släppa honom ur sikte, för då är nämligen risken stor att du går vilse i gränslandet mellan dröm och verklighet…

Showen berikas med fler gyllene fingrar, nämligen 13-årige Vilgot Michelin – En ny stjärna på den magiska himlen! Det blir ett magiskt möte mellan två illusionister. Talang-stjärnan Vilgot Michelin blev Grand Prix-vinnare i Junior Close-up Magi-SM 2018 och kunde samma år titulera sig svensk juniormästare i kortmagi. I mars förra året tävlade han i Talang-finalen i TV4. Med klurig och underhållande kortmagi tog han sig både till semifinal och final.
Välkommen till en gyllene afton i en magisk värld!

Showen produceras av 2Entertain och Krall Entertainment.

Åldersgräns: Kvällshow: 18 år utan målsman och 13 år i målsmans sällskap.
Matinéshow: 18 år utan målsman och 5 år i målsmans sällskap.
Showens längd: cirka 1 timme och 30 minuter.
Producent 2Entertain: Mikael Gordon-Solfors
Producent Krall Entertainment: Patrik Krall