4 mar - 23 apr

The Mamas

  • Från 550 kr

Hamburger Börs presenterar stolt 

THE MAMAS  

“MOVE to the Rhythm – En musikalisk explosion i ikonernas fotspår “  

Vi är oerhört stolta över att presentera The Mamas i deras första SHOW på en fast scen, en Dinner Club Deluxe på anrika Hamburger Börs.

Vi förflyttas till en värld av oförställd och fantastisk musik som spänner över decennier; en svängig humoristisk och glädjefylld historisk resa – En Grand Show, fylld av idel internationella stora hits. Du får uppleva The Mamas tolkningar av några av världshistoriens största artister och låtar, men naturligtvis även gruppen egna hits – allt lyxigt förpackat och tolkat av The Mamas fantastiska röster, ackompanjerat av några av Sveriges främsta musiker, under ledning av Joakim Holgersson.

Vi utlovar en kväll att minnas som inte kommer att lämna någon oberörd.

Vare sig du tycker om Pop, Mello, Rock, Jazz, R&b, Musikal, Gospel & Soul så kommer du att känna att denna kväll verkligen gungar i takt med musiken

Detta är truly ”A Night to remember”!   

För regi och koreografi står Zain Odelstål

Manus och text Daniel Rehn i samarbete med Edward af Sillén

Scenografi Palle Palmé

Producent Mikael Gordon – Solfors

SHOWEN Presenteras av 2ENTERTAIN I samarbete med All Things Live, Villman Produktion & FEM

En mat & dryckesupplevelse Deluxe 

The Mamas show på Hamburger Börs bjuder på något alldeles extra, långt bortom det förväntade. Tiden stannar – och vi förflyttas in till en internationell, sober Dinner Club, som för tankarna till New York. Borden fylls med en förfinad och genomtänkt sharedining meny som ger alla sinnen en sofistikerad helhetsupplevelse, i samklang med eleganta och välkomponerade cocktails. En Dinner Club Deluxe-upplevelse när den är som allra bäst. Precis där Hamburger Börs ska vara!


Priser

Priserna kan variera mellan olika datum.

VIP-Paket fr. 1495 kr
Här sitter du på bästa plats för showen med väldigt god sikt. 3-rätters meny och show ingår.

Premiumpaket fr. 1295 kr
Här sitter du på bra plats för show med god sikt. 3-rättersmeny och show ingår.

Matplats balkong fr. 1045kr
Här sitter du på plats för show med delvis skymd/skymd sikt. Säljes endast om 4 platser. 2-rättersmeny och show ingår.

Matplats entréplan fr. 1045kr
Här sitter du på plats för show med delvis skymd/skymd sikt. 2-rättersmeny och show ingår.

Showplats fr. 550 kr
Showen upplevs från showplatser/ståplatser i lokalen.


MYSAFETY EVENEMANGSFÖRSÄKRING
– Pengarna tillbaka om du missar det roliga

Nytt för i år är att vi tillsammans med mySafety Försäkringar erbjuder dig en evenemangsförsäkring som ersätter biljettkostnaden för det evenemang du av någon anledning tvingas avstå ifrån. Exempelvis får du pengarna tillbaka om du eller någon i familjen blivit sjuk, tåget blir inställt eller om barnvakten inte dyker upp. Dessutom har Showtic valt att utöver försäkringen återbetala dig om regeringen inför restriktioner som på ett eller annat sätt begränsar gästkapaciteten av den aktuella föreställningen. Gäller i samband med köp av Evenemangsförsäkring. Försäkringen gäller fram till att evenemanget startar och pengarna återbetalas inom 48 timmar efter skadeanmälan. Försäkringen köper du till i samband med biljetten.