The Osmonds 11 Dec

The Osmonds

  • Pris från 595:-
Boka Nu unikt tillfälle

The Osmond 2018 är Merill och Jay Osmond med band.

The Osmonds
Bröderna Alan, Wayne, Merrill och Jay, spelade in sitt första album redan 1963 efter det tillkom Donny, Marie och Jimmy. Familjen har som band och individuellt släppt cirka 200 album.

I Sverige var de storstjärnor redan på 60-talet när de som barn turnerade i folkparkerna tillsammans med Lasse Lönndahl. De gjorde sin egen TV-showen i Sverige och spelade in ”Fem smutsiga fingrar” på skiva som toppade Svensktoppen.

På 70-talet var de tillbaka i Sverige som popartister och flickidoler. De hade flera topplaceringar på listorna i Sverige med b.la. ”Down by the Lazy River”, ”Goin´Home”, ”Crazy Horses” och ”YoYo”.

The Osmonds framgångsrika karriärer har resulterat i att de har sålt över 100 miljoner album världen över och har 59 guld- och platinaskivor.
2003 blev familjen Osmonds förärade en stjärna på the Hollywood Walk of Fame för sina insatser inom musiken

the osmonds på hamburger börs

The Osmonds visste att variation var deras nyckel till en framgångsrik karriär, de har täckt nästan alla musikgenrer som kan tänkas, bland annat Barbershop, Pop, Rock, Disco, Country, Gospel, Broadway, Swing och Jazz. Dessutom har de spelat in skivor på åtta olika språk utöver engelska.

Med varje inspelat album fortsatte Osmonds talang och förmåga att växa musikaliskt och de vet fortfarande hur man ska beröra hjärtan och hos sina fans. Bröderna Alan och Wayne är nu pensionerade, men Merrill och Jay fortsätter att turnera tillsammans. De går in i sitt sjätte decennium som Osmonds och de tycker fortfarande det är underbart att träffa sina fans över hela världen. De har just släppt sitt album “Vintage”

En hälsning från The Osmonds

Meny

Varmrätt Pasta: Julig Färsk linguini med oxsvansragu, lagrad svensk hårdost, stjärnanis och grönkål

Obs, Vegetariskt alternativ finns, gör då notering om det i bokningen under Specialkost! (Vegetarisk pasta: Julig Färsk linguini med skogssvampsragu, lagrad svensk hårdost, stjärnanis och grönkål).

Nu är de tillbaka i Sverige för en unik konsert den 11 december där de varvar sina största hits med Christmas Carols.

www.Osmonds.com

www.merrillosmond.com

The Osmonds
Hamburger Börs Stockholm
11 dec 2018 showtime 20.00 ( doors open 17.30)
Showen varar I ca 90 minuter
Biljettpris från 595:- inkl moms